Om Klubben

Om Klubben
Vi är en cykelklubb med tydligt tävlingsfokus och med målet att köra snyggt, snabbt och säkert. Våra träningar utgår från Stockholms innerstad och alla är välkomna att hänga på!


Cyklister
CK Valhalls cyklister består till största del av till heltidsarbetande män och kvinnor med en stor passion för att cykla snyggt och snabbt. De flesta skulle kalla sig för landsvägscyklister men en del cyklar även mountainbike i skogen. När landsvägssäsongen lider mot sitt slut plockar många fram cykelcrossen och fortsätter cykla på stigar och grusvägar.

Nästan hälften av CK Valhalls cyklister löser varje år en tävlingslicens för att tävla i antingen senior-, elit- eller veteranklasserna. Tävlingskulturen i klubben gör att steget till att prova på att ställa upp på en tävling blir litet. Detta innebär att cyklister från klubben finns på startlinjen vid de flesta svenska tävlingarna och har gjort att klubben har blivit en plantskola för nyblivna tävlingscyklister. Vi är speciellt stolta över att OS-cyklisten Sara Mustonen gjorde sin första tävling i en CK Valhall tröja.

Om du känner för att se hur det är att cykla med Stockholms snabbaste cyklister kom ner och prova att träna med oss.

Tävlingslicens

Du ansöker själv om tävlingslicens och betalar den antingen direkt på nätet eller via faktura. Ansökan görs här: https://www.swecyclingonline.se/

Det åligger varje tävlande att själv ordna med tävlingsanmälan.

http://public.indta.idrottonline.se/EventCalendar.aspx?orgId=16562

Klickar på respektive tävling och sedan vidare genom knappen som det står “Till Anmälan” på. Där får man sedan välja sig själv som tävlande från en lista över klubbens licensierade medlemmar.

Anmäld tävlande cyklist ska själv betala anmälningsavgiften direkt till arrangören enligt uppgifterna i deras inbjudan, plus att man bör ange Namn, Klubb, Klass & Licensnummer på inbetalningen.

Bil och boende ordnar man själv!

 

Styrelse

Styrelsen tycker det är positivt med aktiva medlemmar och vill göra Valhall till en ännu bättre, roligare och snyggare cykelklubb. Har du idéer, frågor, förslag på aktiviteter eller om du saknar något – kontakta oss i styrelsen på info@ckvalhall.com alternativt på någon av nedanstående adresser.

Post: Ordförande
Namn: Alex Hultmark
Email: alex.hultmark@gmail.com

Post: Vice Ordförande
Namn: Mikael Milberger
Emailmikael.milberger@gmail.com

Post: Kassör
NamnMartin Fuentes
Email: ckvalhall.kassor@gmail.com

Post: Sekreterare
NamnMatti Scheffer
Email: mscheffer@kilpatricktownsend.com

Post: Klädansvarig
Namn: Peter Boman
Email: info@hub63.com

Post: Ledamot
Namn: Carl johan Paulin

Post: Ledamot
Namn: Jeanette Back